Biografie

Mijn naam is Peter Veerman, geboren in Naarden en inmiddels behorende bij de groep 50+ers. Van jongs af aan al interesse gehad in de fotografie. Mijn eerste kleinbeeldcamera kocht ik rond mijn 20ste. Van alles werd op de foto gezet, nog met de ouderwetse fotorolletjes. Na een aantal jaren brak het digitale tijdperk door, ik kocht ook een digitale camera. Veel makkelijker, je kon blijven schieten, mislukte foto`s kon je weggooien. 

Maar echt fotograferen begon eigenlijk pas ruim 10 jaar geleden. Ik ontmoette mijn huidige vrouw en zij is vliegtuigspotter. Dat vond ik ook wel heel erg interessant en al gauw begon de hobby “uit de hand ” te lopen. 

In deze tijd kwam ik in aanraking met een digitale krant (Dichtbij.nl). Zij waren op zoek naar een evenementenfotograaf. Daar heb ik toen gereageerd en sindsdien krijg ik regelmatig opdrachten, waarbij mijn voorkeur vooral ligt bij muziek-en sportevenementen. Helaas is Dichtbij in deze regio gestopt, maar de contacten die ik in deze tijd heb gekregen, zijn en blijven er.
Sinds een aantal jaren actief als 112 fotograaf voor een persbureau.

 

 

Waar kunt u mij voor vragen:

__ Feesten, partijen en evenementen
__ Verloving, huwelijksaanzoeken en/of trouwerij
__ Sportfotografie
__ Fotoshoots

Voor meer informatie kan u contact opnemen via :      info@veermanfotografie.nl 

Vriendelijke groet,

Peter