Biografie

Mijn naam is Peter Veerman, geboren in Naarden en inmiddels behorende bij de groep 50+ers.  Fotograferen doe ik naast mijn huidige werk als chauffeur personenvervoer.

Van jongs af aan al interesse gehad in de fotografie, maar eigenlijk niet verder ingegaan. Mijn eerste kleinbeeldcamera kocht ik rond mijn 20ste.  Toen moest je echt nadenken over de instellingen.  De digitale camera’s maakt het een stuk makkelijker, is de foto mislukt dan kan je deze verwijderen.

Maar echt fotograferen begon eigenlijk pas  in  2008. Ik ontmoette mijn huidige vrouw en zij is vliegtuigspotter. Dat vond ik ook wel heel erg interessant en al gauw begon de hobby “uit de hand ” te lopen. 

In deze tijd kwam ik in aanraking met een digitale krant (Dichtbij.nl) waar ik een aantal jaren  evenementen fotograaf was.  In die jaren veel ervaring op gedaan. De contacten die ik daar heb opgebouwd zijn meegenomen naar huidige fotografie.

Naast de 112 fotografie ben ik ook actief als in meerder takken van de fotografie. o.a Sport-en muziekfotografie, trouwerij en portretfotografie.

 

Waar kunt u mij voor vragen:

__ Feesten, partijen en evenementen
__ Verloving, huwelijksaanzoeken en/of trouwerij
__ Sportfotografie
__ Portretfotografie

Heeft u vragen, dan kunt u deze stellen via onderstaande contactformulier.

Vriendelijke groet,

Peter Veerman