Hilversum, 22-05-2020

Na deze corona crisis in een wat rustiger tijd beland is, al zijn we er nog lang niet natuurlijk, is het tijd voor wat ontspanning. Onze zorgmedewerkers zijn al weken 24 uur per dag in actie om iedere corona patiënt de goede en volledige zorg te geven die nodig is.

Om de zorgmedewerkers in ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg, gehandicaptenzorg en waar dan ook te bedanken is er een gift van Pitch & Putt ontstaan. Deze organisatie wil de zorgmedewerkers een ontspannen rondje golf aanbieden.

Donderdag, 21-05-2020 is de ‘aftrap” van deze actie gedaan.in het Rijstate Ziekenhuis in Arnhem.Door middel van het aanvragen van een voucher kunnen de medewerkers even lekker ontspannen bij één van de Pitch & Putt terreinen in Nederland. Een voucher kunt u aanvragen op www.pitch-putt.nl

Om deze actie meer bekendheid te geven is de Hulpgroep Hilversum ingeschakeld. Deze groep is ontstaan aan het begin van de corona periode. Het doel is om boodschappen in te zamelen voor mensen die het in deze periode hard nodig hebben omdat ze het zelf niet kunnen bekostigen door bijvoorbeeld minder of geen inkomen. Deze groep is inmiddels enorm uitgegroeid en verzamelt nog steeds veel voedingsmiddelen in, maar bied ook andere hulp die gevraagd word en uitvoerbaar is. Inmiddels sponsoren Hilversum bedrijven ook veel voedingsmiddelen.Hulpgroep Hilversum is te vinden op Facebook. Alle hulp is daar welkom en ook voor vragen over de “golf-actie” kunt u daar terecht.

This function has been disabled for Peter Veerman Fotografie.