Biografie

Mijn naam is Peter Veerman, geboren in Naarden en wonende in Hilversum. Fotograferen doe ik naast mijn huidige werk.

Van jongs af aan al interesse gehad in de fotografie, maar eigenlijk niet verder ingegaan. Mijn eerste kleinbeeldcamera kocht ik rond mijn 20ste. De komst van de digitale camera’s maakt het een stuk makkelijker. Je kan direct de foto zien en als deze niet beviel gooi je deze weg.

Maar echt fotograferen begon eigenlijk pas in 2008. Begon als evenementenfotograaf, vooral muziek trok mij aan. Hiermee kom je vaak met bekende en minder bekende artiesten in aanraking met hele leuke herinneringen. Later kwam daar de sport bij, atletiek. 

In 2020 brak de corona uit en op de één op andere dag waren er geen evenementen meer. Ben me toen gaan richten op de portretfotografie. Achtergrond met lampen aangeschaft. Veel geoefend met opstellingen en flitsen. Besloot ook om cursus flitstechnieken te gaan volgen met goede resultaten. In deze jaren veel geleerd. Geregeld TFP projecten en ook portret/ familie opdrachten.

In 2021 ben ik me gaan richten op kinderfotografie. Was al vrijwilliger bij een stichting waar er veel kinderen en families gefotografeerd werden. Nu vrijwillige fotograaf bij Stichting Opkikker, waar ik geregeld actief ben in een fotostudio. In dit jaar fotograaf geworden bij diverse filialen van Shoeby kledingwinkel. Twee keer per jaar houden ze daar een Kids Fotoshoot waarbij kinderen kleding uit de winkel aan mogen, opgemaakt en hun haar werd gedaan. Hoop dat ik dit nog lang mag doen.

Verder ook bezig met workshops waaronder avondfotografie.

Wat kunt u mij voor vragen:

— Bruiloft , zwangerschaps en Newbornshoots
— Evenementen muziek, sport
— Portet, familie fotografie (Specialiteit)
— Kinderfotografie ( Specialiteit)

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u het gerust vragen. Zie Contact

Vriendelijke groet,

Peter Veerman

This function has been disabled for Peter Veerman Fotografie.

%d bloggers liken dit: