Mijn naam is Peter Veerman, geboren in Naarden en inmiddels behorende bij de groep 50+ers.  Fotograferen doe ik naast mijn huidige werk.

Van jongs af aan al interesse gehad in de fotografie, maar eigenlijk niet verder ingegaan. Mijn eerste kleinbeeldcamera kocht ik rond mijn 20ste.  Toen moest je echt nadenken over de instellingen.  De digitale camera’s maakt het een stuk makkelijker.

Maar echt fotograferen begon eigenlijk pas  in  2008. Ik ontmoette mijn huidige vrouw en zij is vliegtuigspotter. Dat vond ik ook wel heel erg interessant en al gauw begon de hobby “uit de hand ” te lopen.

In deze tijd kwam ik in aanraking met een digitale krant (Dichtbij.nl) waar ik een aantal jaren  evenementen fotograaf was.  In die jaren veel ervaring op gedaan. De contacten die ik daar heb opgebouwd zijn meegenomen naar huidige fotografie.

Naast de 112 fotografie ben ik ook actief als in meerder takken van de fotografie. o.a Sport-en muziekfotografie, trouwerij en portretfotografie.

Door de corona-tijd is er veel fotografie stil komen te liggen en ben me gaan richten op diverse cursussen, o.a flitstechnieken , dieren-en sport en portretfotografie.

Achtergronden zijn niet meer weg te denken in de fotografie , buiten zoekende naar mooie locaties lukt niet altijd. Het is het dan net niet. Opties voor binnen zijn de oprolbare achtergronden in diverse prints. Hierin ben ik me gaan verdiepen en door de keuzes die er zijn , wil je ze eigenlijk allemaal wel. De standaard zwarte , witte en groene doeken zijn leuk, maar je wil meer. Uiteindelijk gekozen voor een aantal prints die al goed gebruikt worden. Het laatste doek die ik aanschaf is voor de kerst.

Niet vergeten de belichting. Softboxen , paraplu’s en flitslampen. Tot voor kort gebruikte ik hier de flitsers voor, maar het resultaat was nog niet perfect. Inmiddels in bezit van twee goede flitslampen waar ik heel blij mee ben.

 

Waar kunt u mij voor vragen:

__ Feesten, partijen en evenementen
__ Verloving, huwelijksaanzoeken en/of trouwerij
__ Sportfotografie
__ Portretfotografie

Heeft u vragen, dan kunt u deze stellen via onderstaande contactformulier.

Vriendelijke groet,

Peter Veerman

This function has been disabled for Peter Veerman Fotografie.