23 mei 2024
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wallenloop

mei 26

Sinds 1983 wordt er in mei de Wallenloop rondom Naarden-Vesting georganiseerd. Tempo Atletiekvereniging is al 39 jaar de organisator van dit recreatieve hardloopevenement voor alle niveaus. Rond de historische vesting van Naarden loop je 1 tot 3 rondes van 3,5 kilometer. Je loopt naar keuze 4 km, 7,5 km of 11 km met uitzicht op de 500 jaar oude verdedigingswerken van de mooiste vesting van Nederland. Voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar en 7 t/m 11 jaar is er een Kids-Run van 1 kilometer (in 2 startmomenten verdeeld). En dit jaar is ervoor het eerst ook de mogelijkheid te wandelen over een route van 5,5 kilometer.

Onderweg kun je genieten van muzikale omlijsting, supporters en staan vrijwilligers klaar met drinken. Bij de finish word je binnengehaald en is er voor de kinderen een welverdiende unieke Wallenloop medaille.

Starttijden:

De Kids-Run 7 t/m 11 jaar om 10.45 uur
De Kids-Run 4 t/m 6 jaar start om 10.50 uur
Alle overige deelnemers starten om 11:00 uur.

Voorafgaand aan de start kun je deelnemen aan een warming-up, welke speciaal voor deze loop is samengesteld met de juiste opwarm oefening op muziek, onder begeleiding van dans- en balletschool Cabriole.
Tekst: Tempo AV

Gegevens

Datum:
mei 26
Evenement Categorie:

Organisator

AV Tempo
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Naarden
Kapt. Meijerweg
Naarden, Noord-Holland
Bekijk de site van Locatie

This function has been disabled for Peter Veerman Fotografie.